Min Historia

Min Historia

Jag har jobbat inom träningsbranschen i hela mitt vuxna liv, sedan år 1991. En rödtråd har alltid varit mitt stora intresse för rehabilitering. Jag har arbetat med ett antal olika kiropraktorer, sjukgymnaster, naprapater, läkare mfl. 

Sedan 1996 är jag utbildad personlig tränare (PT) och arbetat på ett antal olika gym i Sverige och i Norge. 

År 2006 kom jag i kontakt med Forever första gången genom en idrottsfysiolog, Ronny Kvist som föreläste på den träningsanläggning jag arbetade på, dock blev jag inte intresserad då. 


Efter att ha varit anställd i hela mitt liv så kom jag till en punkt i livet att prova något nytt så jag valde att starta eget år 2010, mitt företag heter JHPT-SUPPORT. 

Något år senare kom jag åter i kontakt med samma idrottsfysiolog, Ronny Kvist som väckte mitt intresse för Forever och fick mig till att testa dricka Aloe Vera gel. Efterhand så testade jag fler och fler av kosttillskotten ifrån Forever och blev väldigt förtjust i dem eftersom jag märkte en positiv skillnad ganska omgående med Aloe Veran. 

När du förstår komplexiteten i aloe veran och varför människan har använt sig av aloe vera i tusentals år, är det väldigt logiskt att du fattar beslutet att det kommer du att dricka varje dag.

Har under mina år även utbildat mig inom kosten & näringslära och har blivit helt övertygad om varför vi bör komplettera vår mat med bra tillskott, då vår mat har blivit allt näringsfattigare.

Bra kost är fortsatt grunden, för kosttillskott är precis som namnet säger, ett tillskott.


Med min JHPT-CHALLENGE som bas i min Forever business så har den gett mig många härliga minnen, dels ifrån de människor som har / gör min JHPT-CHALLENGE och deras fantastiska resultat. Dels har jag fått en del utmärklerser och uppmärksamhet inom Forever då jag har haft en av de största försäljningsframgångar de senaste åren. 

Idag ångrar jag inte beslutet att jag starta med Forever, jag älskar produkterna och är mycket imponerad av företaget och så får jag möjligheten att få fortsätta jobba med att hjälpa människor må bättre. 

Forever är en livsstil med oanade möjligheter. Idag jobbar jag fortfarande hemifrån, min sambo hjälper till med vissa delar i vår verksamhet och vi upplever massor tillsammans med Forever!